Workshopsocials

Doe mee aan het weekend van de Korte Keten

Van donderdag 18 tot en met maandag 22 mei 2023 vindt in heel Nederland het lange weekend van de Korte Keten plaats. Tijdens dit weekend zetten we aanbieders uit de korte keten in het zonnetje en vragen we meer bekendheid voor lokale en duurzame producten. Meld je aan voor deelname en open je deuren.

18-22 mei
Gelderland
Kristel Kleinhesselink

In Gelderland organiseerde Natuur en Milieu Gelderland vorig jaar ‘Biodiversiteit op je Bord’, een weekend met allerlei activiteiten bij duurzame boeren en tuinders in Gelderland. Ook dit jaar willen we dat doen door in ieder geval de fietsroutes aan te bieden en mensen uit te nodigen de lokale ondernemingen langs de route te bezoeken. Ook als u niet langs zo'n fietsroute ligt, kunt u natuurlijk mee doen en een activiteit aanbieden. U kunt kiezen om 1 of meerdere dagen mee te doen.

Bezoekers kunnen dan tijdens bijvoorbeeld een rondleiding, lunch of een andere activiteit die u aanbiedt ontdekken hoe biologische en natuurinclusieve landbouw bijdraagt aan biodiversiteit. 

Doe mee

Wij zorgen voor publiciteit via o.a. persberichten, sociale media berichten, nieuwsbrieven en webagenda´s en een herkenbaar logo. Alle activiteiten komen te staan op www.goodfoodclub.nu/agenda.

Meld je snel aan

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Kristel Kleinhesselink. Voor deelname kun je jouw bedrijf ook aanmelden. Stuur dan een mail naar k.kleinhesselink@natuurenmilieugelderland.nl.