IVN Eindeventachterhoek

Eindevent IVN Jongeren Adviesbureau

We nodigen leerlingen, opdrachtgevers en IVN-afdelingen die mee hebben gedaan met het Jongeren Adviesbureau Achterhoek van harte uit voor het eindevent op vrijdag 1 juli! Het eindevent is onderdeel van het ‘Festival Een Nieuwe Tijd! Wederopbouw in de Achterhoek’.

1 juli 2022, 14.00 tot 20.00 uur
SSP-hal DRU Industriepark (DRU-laan 2, Ulft)
Onnika van Oosterbosch
Wat gaan we doen?

We brengen de Achterhoekse projecten samen! De leerlingen van deelnemende scholen krijgen de kans om aan een breed publiek te laten zien wat voor goede ideeën zij hebben over groene vraagstukken, ditmaal wel op een heel bijzondere locatie. Op het festival staat een marktkraam over het IVN Jongeren Adviesbureau waar de leerlingen als groep aan een statafel hun advies en ideeën met bezoekers van het festival bespreken. IVN Gelderland faciliteert hierbij.
We nodigen maximaal 5 leerlingen per school uit om de school en hun opdrachtvraag te vertegenwoordigen. IVN verzorgt de aankleding, consumptiebonnen en een leuk presentje voor deelnemende leerlingen.

Wat is het festival?

Het festival is een afsluiting van het project ‘Een Nieuwe Tijd! Wederopbouw in de Achterhoek’ georganiseerd door het Gelderse Genootschap en 11 gemeentes in de Achterhoek. Het festival vindt plaats in de grote SSP-hal van de DRU en is gratis voor alle Achterhoekers. Tijdens dit festival zijn er verschillende leuke activiteiten zoals workshops, rondleidingen, boeken en platenbeurs, informatie over duurzaamheid, live muziek en oudhollandse spelletjes. We verwachten daarom ook een divers publiek van ouders met kinderen, gemeenteambtenaren en mensen uit het bedrijfsleven.