GNMF Scholten Hoge Resolutie 2324

Ontdek hoe je als agrariër jouw groene verhaal kunt vertellen!

Wil je leren hoe jij als agrariër het juiste verhaal kan vertellen aan de consument. Neem dan deel aan de workshop 'Storytelling', waarin jij handvatten krijgt waar je in de praktijk mee aan de slag kunt gaan.  

03 apr 2024
Lunteren
Suzanne Belleman
Doel van deze workshop

Vroeger wist iedereen in het dorp wat de boer deed. Boerenbedrijven waren vaak kleinschalig en boer en consument spraken elkaar op de markt. Tegenwoordig staat de consument een stuk verder weg van de boer. Er is een flink gat ontstaan tussen wat boeren daadwerkelijk doen en wat de consument ervan af weet. Om de kloof tussen boeren en de consument te verkleinen is communicatie essentieel. Er is een groep agrariërs die in hun bedrijfsvoering sterk rekening houdt met de natuur en zo bijdraagt aan het versterken van de biodiversiteit en het landschap. Met deze workshop willen we agrariërs helpen om hun natuurinclusieve verhaal te vertellen.

Na de workshop:
  • Heb je de basis gelegd voor het verhaal dat jij wilt uitdragen.
  • Heb je samen met collega’s ideeën uitgewisseld over de mogelijkheden om jouw verhaal te vertellen.
  • Ben je enthousiast én heb je een concreet idee hoe je het geleerde kunt inzetten in jouw eigen bedrijf.

Er is plek voor maximaal 20 deelnemers .Naast de tijdsinvestering tijdens de workshop zelf, stimuleren we je om daarna actief aan de slag te gaan met de meegegeven handvatten.

Aanmelden?

Heb je interesse om deel te nemen aan deze workshop? Meld je dan aan via de site van IVN.

Meld je hier direct aan