Knipsela_bloem

Nieuwsbrief van Agroforestry Netwerk Nederland

1 van onze partners is Agroforestry Netwerk Nederland. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, events en andere Agroforestry ontwikkelingen? Bekijk eens hun nieuwsbrief en schrijf je in! Hieronder lees je 1 van de artikelen uit de eerste nieuwsbrief:

Gebiedsaanpak

Agroforestry draagt niet alleen bij aan bedrijfsdoelen maar heeft ook allerlei bedrijfsoverstijgende resultaten (waterbeheer, biodiversiteit, landschap, etc.). Dat kunnen bedrijven echter (meestal) niet alleen. De gebiedsaanpak is om kansen door de toepassing agroforestry beter te kunnen benutten, om lokaal beter samen te kunnen werken (bijvoorbeeld mbt de afzet van producten), om ondersteuning te kunnen genereren voor onze initiatieven. Voorlopig richten we ons daarbij op drie gebieden; Lochem/Vorden, Gelderse Vallei, Nijmegen e.o.. Daarnaast zijn de enclave bij Uddel op de Veluwe en de fruitregio in de Betuwe daarvoor in beeld.

Ben jij met een groep collega’s actief bezig met de toekomst van jullie bedrijven in jullie regio en willen jullie verkennen of agroforestry een antwoord is op de vragen of bedreigingen in het gebied neem dan contact op!

Lees de hele nieuwsbrief

En schrijf je meteen in voor de volgende nieuwsbrieven